Michel Schneider Silvaner Eiswein
Upea saksalainen jälkiruokaviini, joka on valmistettu syksyn ensimmäisten pakkasten jälkeen jäisenä kerätyistä viinirypäleistä. Rypäleet puristetaan hellävaraisesti, jolloin jäätynyt vesi jää puristimeen, ja rypälemehu on erityisen sokeripitoista ja voimakkaan makuista. Eisweinia valmistetaan vain silloin kun rypäleet säilyvät terveinä ja hyvälaatuisina ensimmäisiin pakkasiin saakka.
Viini on valmistettu 100% Silvaner-rypäleistä. Sen maussa on hunajan, taateleiden ja viikunoiden piirteitä. Makeaa suutuntumaa raikastaa tuntuva hapokkuus. Erityisen hyvä pari erilaisille hedelmäjälkiruoille sekä juustoille. Jäännössokeria 140g/l.
Michel Schneider on tuottanut laatuviinejä Saksan Rheinhessenissä jo vuodesta 1869. Tuottaja on erikoistunut lajikeviineihin, joiden valmistuksessa yhdistyvät alueen perinteet ja nykyaikaiset tuotantomenetelmät.
Sopivuus
Juustot, Jälkiruoat