Hochar Père & Fils
Hochar Père & Fils –viinin dominoiviin elementteihin kuuluu Grenache –rypälelajikkeen tuoma vieno makeus, siitäkin huolimatta että tämä lajike edustaa vain neljäsosaa blendin kokonaisuudesta. Tuoksusta on löydettävissä herkullisia vivahteita kypsistä marjoista sekä runsasta hedelmäisyyttä. Hedelmäistä makua tukevat mausteiset, kirsikkaiset, vadelmaiset sekä lakritsimaiset sävyt. Jälkimaku on pitkä ja erittäin miellyttävä. Dekantointi lisää tämän viinin nautittavuutta ja tarjoilulämpötilaksi suositellaan 16-18 astetta.
Rypäleet (50 % Cinsault, 30 % Grenache, 10 % Carignan, 10 % Cabernet Sauvignon) poimittiin käsin Aanan kylässä sijaitsevalta tarhalta, 1000 metrin korkeudessa. 15-30 päivää kestävän maseraation jälkeen viini siirrettiin ranskalaisiin tammitynnyreihin 9 kuukaudeksi.
Sopivuus
Juustot, Linturuoat, Possu