Belgialainen kauppias Jules Destrooper yhdisti Afrikasta ja Aasiasta tuomansa mausteet luonnon parhaisiin raaka-aineisiin. Tästä syntyi Almond Thinsin ainutlaatuinen maku, jota monet sukupolvet ympäri maailman rakastavat. Vuonna 1886 Jules perusti leipomon, joka kantoi hänen nimeään Jules Destrooper.
Almond Thinsin menestyksen jälkeen hän loi oman perinteisen belgialaisen vohvelin, Butter Crispin, joka lanseerattiin vuonna 1890. Vuonna 1911 Almond Thins voitti arvostetun palkinnon Pariisin kuuluisilla ruokamessuilla, mikä siivitti yrityksen kansainväliseen menestykseen.
Nykyään yhtiö toimii neljännessä sukupolvessa. Valmistusmenetelmät ovat luonnollisesti kehittyneet 130 vuodessa, mutta reseptit ovat samoja, joita itse Jules Destrooper aikanaan kehitti. Aivan kuten vuonna 1886, Jules Destrooperin keksit tehdään luonnollisista raaka-aineista eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia värejä tai aromeja.